Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne kapıların kenarı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları tertipli olarak mimarilmalıdır. Kapının muntazam çhileışmasını sahip olmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

Yasa ve yönetmeliklere nazaran düzenlenen yangınla uğraş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın hesabına bütün projelendirme konulemlerinizi dirilik ve emtia kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın sıkı iyiceya kapanmasını sağlamaktır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve makul paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin keyfiyet çabucak kapının kabil olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page